0

Emulzió

0

Fáradt olaj

0

Olajos föld

0

Olajos iszap

0

Szennyvíz iszap

Élen az ipari környezetterhelés hatásainak mérséklésében

Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a szénhidrogénekkel szennyezett hulladékok kezelésében, ártalmatlanításában. Többek között a Debreceni Egyetemet is szakmai partnereink között tudhatjuk, hogy mindig a leginkább környezettudatos, innovatív technológiával dolgozhassunk.

Olajos emulzió, víz kezelés

Segítünk az ipari termelés során keletkezett különböző fajta olajos vagy olajjal szennnyezett hulladékok ártalmatlanításában, illetve azok kémiai és fizikai kezelésében. A veszélyes összetevőktől megtisztított és semlegesített hulladékot a továbbiakban a telephelyünkön üzemeltetett biológiai kezelést követően hasznosítjuk.

A hulladékokat, fizikai-kémiai elven alapuló technológiával kezeljük, melynek végeredményeként, tisztított víz, hasznosítható fáradt olaj és további saját kezelésben felhasználható iszap keletkezik.

Tevékenységünk elősegíti a veszélyes hulladék mennyiségének csökkenését és a lerakásra kerülő hulladék minimalizálását.

Olajos föld

A szilárd olajjal szennyezett hulladékok biológiai kezelését követően olyan anyag keletkezik, ami nem veszélyes hulladékként, töltésként felhasználható, vagy akár területek rekultiválását teszi lehetővé.

A szennyezőanyagot biológiai lebontással, valamint kémiai és fizikai folyamatokkal távolítjuk el.

Optimális körülményeket teremtünk a természetben lejátszódó folyamatoknak, illetve azok felgyorsításával érjük el a szennyezőanyag-tartalom lebontását és a szervesanyag-tartalom átalakítását.

Fáradt olaj kezelés

Megfelelő megoldást biztosítunk a szervizekben, gyártóüzemekben keletkezett fáradt olaj kezelésére és hasznosítására. Karbantartó műhelyek, szervizek, gépjármű és tartálykocsi mosók, megmunkáló üzemek, ipari technológiákat és ipari szennyvízkezelő egységeket üzemeltető vállalatok számára is komplex megoldást nyújtunk hulladékaik kezelésére.

A használt motorolajat, motorolajos flakonokat, motorolajjal érintkező rongyokat és magát az olajszűrőből származó veszélyes hulladékot egy erre speciálisan kialakított helyen gyűjtjük, majd gondoskodunk megfelelő kezeléséről

A kezelés során mindvégig legfontosabb célunk, hogy a fáradtolaj semmiképpen se a természetben vagy a lefolyóban végezze.