Szolgáltatói tevékenységünk

Közel három évtizedes szakmai munkánk során mindvégig törekedtünk arra, hogy a partnereinknél keletkező hulladékok minél szélesebb spektrumára megoldást kínáljunk a fenntarthatóságot szem előtt tartva.
0

Gyűjthető hulladék

0

Előkezelhető hulladék

0

Szállítható hulladék

0

Zsírfogó hulladék

0

Lakossági szennyvíz

Hulladéklogisztika

Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően szakszerű megoldásokat kínálunk veszélyes, valamint nem veszélyes hulladékok begyűjtésére és elszállítására Magyarország egész területén, partnereink révén akár országhatárokon átívelően is.
Szállítójárműveink lehetővé teszik, a hulladékok teljes spektrumának szállítását. Az egyedi ügyféligényekhez igazodva segítjük a gyűjtési folyamat hatékony, gazdaságos, jogszabályi előírásoknak megfelelő lebonyolítását.

Hulladékkezelés

Az Ózon Kft. környezettudatos hulladékkezelési szolgáltatásai a legmagasabb szinten biztosítják és szolgálják partnereink igényeit.

Cégünk célkitűzése, hogy a hulladékok kezelését és ártalmatlanítását mindig környezetünk maximális védelme mellett végezzük. 

Az olajos hulladékok teszik ki a veszélyes termelési hulladékok legnagyobb részét, mely kezelésére saját, a Debreceni Egyetemmel közösen kifejlesztett technológia áll rendelkezésünkre. 

Tevékenységünk az egyéb veszélyes és nem-veszélyes hulladékok tekintetében kiterjed a hulladékok válogatására, darabolására, aprítására, tömörítésére, átcsomagolására, mechanikai- és vizes tisztítására, szeparálására.

Ipari megoldások

Legyen szó akár olajfogó, akár zsírfogó tisztításáról, ipari vagy csatornatakarításról, hatósági engedélyekkel rendelkező vállalkozásunk gyors és megbízható megoldásokat kínál. A tisztításon túl szakszerűen biztosítjuk a képződött hulladékok kitermelését, elszállítását és ártalmatlanítását is.

Ipari környezetben komplex hulladékgazdálkodást üzemeltetünk, hulladékudvarunkban magasan kvalifikált, tapasztalt munkavállalók biztosítják a szolgáltatás magas színvonalát.

Hívjon minket

+36 22 315 307

Hívás