Olajfogó tisztítás

Parkolókban, autómosókban, szervizekben, ahol csapadék-, vagy egyéb elfolyó vízzel olajos szennyeződés kerülhet a csatornába, élővízbe, olajfogó műtárgyat kell beépíteni. A tisztítás során kiszivattyúzzuk az ebben lévő folyadékot, majd a leülepedett szilárd szennyezést eltávolítjuk és magas nyomású berendezéssel lemossuk a műtárgyat belülről. A tisztítás során keletkező vizek, iszapok veszélyes hulladékként kerülnek elszállításra és kezelésre.

Minden olyan szakhatósági engedéllyel rendelkezünk, ami a környezet- és vízvédelmi előírások miatt nélkülözhetetlen olajfogó berendezések tisztításához.

Zsírfogó tisztítás

A zsírfogó műtárgyak legfontosabb szerepe, hogy a rajtuk keresztülvezetett szennyvíz zsírtartalmát megfogják, hogy az ne a csatorna hálózatba kerüljön. Az esetleges dugulások megelőzése érdekében is rendszeresen el kell szálíltani a zsírfogók vizes fázisát, illetve időszakosan (legalább évente) ezeket ki kell takarítani. A takarítás során a műtárgy faláról eltávolítjuk a lerakódott zsiradékot és átmossuk az aknát. Szükség esetén magasnyomású beredenzéssel vagy WOMA-val átmossuk.

Vállaljuk a különböző konyhai és húsrészlegeken, élelmiszerrel foglalkozó üzemekben a zsírleválasztó berendezésben keletkező, veszélyes hulladéknak minősülő szennyezések szippantását, elszállítását és kezelését.

Ipari takarítás

Hatékony megoldást kínálunk erősen szennyezett járófelületek, homlokzatok, ipari csarnokok magas nyomású tisztítására.

A szennyezett felületeket ezekre kifejlesztett felületaktív tisztítószerekkel, magas nyomású berendezéssel tisztítjuk meg. A speciális tisztításra felkészült szakembereink műszaki és munkabiztonsági irányítás mellett végzik munkájukat. Tisztítási tevékenységünk kiterjed a felszíni, nyitott csapadékvíz elvezetők tisztítására, ipari-technológiai összefolyó árokrendszerek időszakos tisztítására is.

Csatorna tisztítás

Professzionális csatornamosó berendezéseinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg az esetleges dugulásokat.

A folyamat során a csatornarendszer teljes keresztmetszetét tisztítjuk. Vákumszivattyús járművel a tisztítás során keletkező szennyeződés nem a csatornába kerül bemosásra, hanem a rendszerből eltávolítjuk. Vállaljuk átemelők szippantását lakossági és céges partnereinknél egyaránt.