Hulladékszállítás, gyűjtés

Szállítóeszközeink és járműveink a hulladékfajták teljes skálájának szállítását teszik lehetővé, legyen szó akár veszélyes vagy nem veszélyes anyagok begyűjtéséről és fuvarozásáról. Járműparkunk egymással kompatibilis, egymást helyettesíteni tudó járművekből áll, így nagy biztonsággal folyamatosan és rugalmasan tudjuk kielégíteni a szállítási igényeket. Gyűjtőedények széles skálája áll rendelkezésre, hogy ügyfeleink minden igényét kielégíthessük. (IBC-k, konténerek, BIGBOX-ok)

Hulladékkezelés

Kimagasló szakmai tapasztalattal rendelkezünk a szénhidrogénekkel szennyezett hulladékok kezelésében és ártalmatlanításában. A folyékony hulladékokat, fizikai-kémiai elven alapuló fázisszétválasztásos technológiával kezeljük. Ennek végeredményeként, locsolóvíz, hasznosítható fáradt olaj és további saját kezelésben felhasználható iszap keletkezik.

A szilárd, lapátolható állagú olajos iszapok, olajjal szennyezett föld, talaj, kavics kezelésében és ártalmatlanításában is kiemelkedő eredményeket értünk el.

Ipari rendszerek

Megfelelő magasnyomású berendezésekkel rendelkezünk az ipari környezetben szükséges tisztítási munkák elvégzéséhez. Védőfelszerelések, légtér elemző és mérő készülékek, továbbá beszállásos munkák elvégzéséhez mentő és biztosító eszközeink állnak rendelkezésünkre.

Vállaljuk olajfogó és zsírfogó berendezések tisztítását, ipari vagy csatornatakarítást, továbbá a képződött hulladékok kitermelését, elszállítását, ártalmatlanítását és műszaki irányítást is.

Hulladékudvar üzemeltetés
Hulladékudvar üzemeltetés
Szakképzett kollégáinkkal vállaljuk termelő üzemek hulladékudvarainak üzemeltetését. Telephelyen belüli gépi- és kézi hulladék rakodási feladatokban és rakodógépes munkák elvégzésében is segítjük ügyfeleinket.
Akkreditált mintavételezés
Akkreditált mintavételezés
Vállaljuk hulladékok, szennyvizek, felszíni vizek, felszín alatti vizek, földtani közeg mintavételezését. A minták akkreditált laboratóriumi vizsgálatában is segítjük partnereinket. Cégünk mintavevő csoportja NAH-7-0065/2022. számon akkreditált.
Kármentesítés
Kármentesítés
Környezeti kármentesítések koordinálást, dokumentációk elkészítését, mintavételek és vizsgálatok elvégzését. A szükséges műszaki beavatkozások mellett a keletkező veszélyes hulladékok kezelését és szállítását is elvégezzük.
Szakmai tanácsadás
Szakmai tanácsadás
Segítünk eligazodni a hulladékgazdálkodási és egyéb környezetvédelmi témakörök jogi útvesztőiben és a kötelezettségek teljesítésében. Igény esetén ADR tanácsadói feladatok ellátását is vállaljuk a hulladékok termelőinél.

Egyéb szállítás

A hulladékgazdálkodáson túl egyéb ADR-es és nem ADR-es termékek, anyagok, áruk szállítmányozását, szállítását is vállaljuk Magyarország területén belül. 

A közúti áruszállításokat személyautókkal, kompakt kisteherautókkal, 3,5 t teherbírású dobozos járművekkel, ponyvás emelőhátfallal szerelt teherautóval és nyerges szerelvényekkel teljesítjük. Gépjárművezetőink pontos, precíz, megbízható, felelősségteljes munkát végeznek. Megbízásainkat minden esetben ügyfeleink által elvárt határidőre teljesítjük.