Referenciák

Az elmúlt több mint két évtizedben nemcsak a közszolgáltatás terültén bizonyítottuk szakmai tudásunkat, de a veszélyes és nem veszélyes hulladékok kezelése terén is letettük névjegyünket Székesfehérváron és Magyarország egész területén. Több mint 600 szakmai partnerünk és ügyfelünk bizalma és elégedettsége számunkra munkánk leghitelesebb fokmérője. 

Elégedett partnereink közt tudhatunk magánszemélyeket, a szolgáltatói és termelői iparág területén működő kis- és középvállalkozásokat, illetve a sokezer főt foglalkoztató multinacionális vállalatokat egyaránt. 

Társadalmi szerepvállalás

Egy vállalat a sikerét nem szabad, hogy csak az üzleti eredményein keresztül mérje, hanem fontos szempont kell hogy legyen az is: miként szolgálja a közösséget.

Fontos ügyeket támogatunk, gondolkodásmódot és szemléletet formálunk. Vállalatunk már évek óta segíti a székesfehérvári Bugát Pál Gimnáziumban folyó környezetvédelmi szakember és technikus képzést előadásokkal, tanácsadással.

Utánpótlás nevelés

Fontosnak tartjuk a fiatalok támogatását és az utánpótlás nevelést. A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia Alapítvány 1999-ben alakult, azzal a céllal, hogy Székesfehérváron hosszútávra, stabil utánpótlás bázist építsen ki. Dávid Kornél neve garancia arra, hogy évente tucatnyi válogatott sportolót kinevelő akadémiává nőtte ki magát.

Mintegy négyszáz gyermek számára kínálnak napi sportolási lehetőséget, külön foglalkozva a legnagyobb tehetségekkel, egyúttal teret engedve a hobbi szinten kosárlabdázni kívánóknak. 

Rally Cross

Munkánkban is szem előtt tartjuk a műszaki precizitást, így cseppet sem volt kérdéses, hogy támogassuk városunk feltörekvő technikai sportágát, a Rally Crosst. Székesfehérvár junior tehetsége a Magyar kupa Suzuki Divizió felnőtt korosztályában versenyez. Ez a fajta macenatúra tevékenység egybevág a vállalat folyamatos technológiai innovációjával.